Originele geboortekaartjes

Niets is zo bijzonder als de geboorte van jullie kindje en dat wil je natuurlijk aankondigen met een kaart die even bijzonder en uniek is als jullie kleine wonder.
Ik teken al geruime tijd met veel plezier geboortekaarten, met dolenthousiaste ouders als resultaat. Een aantal van deze kaarten kun je vinden in mijn collectie op mycards.nl en op geboortepost.nl. Wil je iets echt unieks? Dat kan ook. Ik ontwerp ook kaarten op maat waarbij jullie specifieke wensen en ideeën voorop staan. Je eigen idee getekend.

Ik werk het liefst in verschillende stijlen; sommige kaarten lijken op kleine stripverhaaltjes met veel details en grappige figuren terwijl andere kaarten meer grafisch zijn, met silhouetten op ruwe achtergronden zoals hout of gekreukt papier. Ook vind ik het heerlijk om nieuwe stijlen uit te proberen wanneer de opdracht daarom vraagt.

Ik vind het leuk om met verschillende materialen te werken, het ene moment ben ik ouderwets bezig met papier en Oostindische inkt en het volgende moment zit achter mijn tekentablet. Het mooiste resultaat komt vaak door de combinatie van oude en nieuwe technieken. En daar draait het natuurlijk allemaal om: een zo mooi mogelijke aankondiging van een bijzondere gebeurtenis.

Wil je een huwelijk of een verhuizing aankondigen? Ook daarvoor heb ik voldoende ideeën.

Meer weten? Stuur me gerust een mail.